Je bekijkt nu Slimme keuzes voor fotobehang in kleine ruimtes

Slimme keuzes voor fotobehang in kleine ruimtes

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog

Als je klein behuisd bent, hier een paar slimme tips om met fotobehang je ruimte optisch groter te maken. Fotobehang zorgt dan niet alleen voor extra sfeer maar zorgt er ook voor dat je kamer groter, breder, lichter en ruimer aanvoelt. Voor iedereen die ruimer wil wonen hieronder een aantal tips voor kleine appartementen, woonkamers of slaapkamers. Vind hier dus alles over fotobehang in kleine ruimtes!

Vermijd donkere en felle kleuren

Donkere en felle kleuren kunnen een kamer kleiner en krap doen aanvoelen, terwijl lichtere kleuren een kamer helderder en ruimtelijker kunnen doen aanvoelen. Bovendien kunnen felle kleuren afleiden en een kamer chaotischer doen aanvoelen. Kies dus een lichte kleur, zoals wit, grijs of crème, om de kamer op te fleuren en de illusie van meer ruimte te creëren.

Verticale strepen, perfecte keuze

Fotobehang met een verticale patroon is ideaal voor kleine woonruimtes. Ze hebben het vermogen om een ruimte visueel te transformeren. Het gestreepte patroon kan, afhankelijk van de oriëntatie, de illusie van hoogte of diepte wekken en de ruimte groter doen aanvoelen. Met andere woorden, muren in een kleine kamer lijken hoger dankzij een behang met verticale strepen, en breder met horizontale strepen. wij raden deze optie sterk aan voor fotobehang in kleine ruimtes.

===> Vind hier fotobehang met een verticale patroon ===>

Verticale strepen, perfecte keuze

Kies voor eenvoud, dat geeft rust

Hoewel monochroom behang ook een goede keuze is voor kleine kamers, zorgt fotobehang met een rustig beeld voor een sfeervolle en stijlvolle look in een kleine kamer. Fotobehang met een rustig beeld is niet alleen gemakkelijker te combineren met de bestaande inrichting en meubilair, maar kan ook de illusie van extra ruimte wekken, waardoor de kamer groter en ruimer lijkt.

===> Vind hier fotobehang  met eenvoudig patroon ===>

Fotobehang met eenvoudig patroon

Fotobehang met landschap, zeezicht of tuin

Als het gaat om het creëren van een echte optische illusie, zijn foto’s van landschappen of een beeld van schilderachtig landschap perfect. De truc is het oog naar buiten te trekken, waardoor diepte en afstand worden gecreëerd. Het toevoegen van diepte van het beeld in een kleine kamer zorgt voor meer visuele ruimte.

===> Vind hier fotobehang met landschap ===>

Fotobehang met landschap, zeezicht of tuin
fotobehang in kleine ruimtes

Bovenstaande tips zijn belangrijke overwegingen bij het kiezen van behang voor een kleine ruimte. Fotomuur heeft een gigantische selectie afbeeldingen waaruit je jouw perfecte fotobehang kan kiezen op basis van jouw wensen en voor iedere ruimte. Ontdek het zelf. Het is ook mogelijk op basis van jouw eigen foto fotobehang te ontwerpen.

Als u meer wilt weten over behang, neem dan een kijkje op onze andere blogs en ontdek meer informatie hierover.