Over ons

Wij willen even ons team persoonlijk aan u voorstellen. Fotomuur bestaat ruim 18 jaar.

Wim stond aan de wieg van fotomuur en heeft daarom een bonk aan ervaring in huis. Hij hoeft eigenlijk niet meer te werken maar levert dagelijks nog hand- en spandiensten. Zo kan het goed zijn dat als u een airtexbehang heeft besteld, Wim deze persoonlijk bij u aan huis komt brengen. Dan hebben we Lore, deze dame is een onmisbare schakel binnen ons bedrijf. Haar technische knowhow over onze printers en grafische voorbereiding is enorm. Ook kunt u bij haar terecht voor Photoshop, InDesign en Illustrator opdrachten.
Belt u met fotomuur, dan is de kans groot dat u Rick of Wendy aan de lijn krijgt. Wendy is onze officemanager en weet alles over de cijfers. Dus heeft u een vraag over een factuur of bestelling? She’s the one!
Rick is onze duizendpoot, denktank en gepassioneerde teamleider. Als u gebruik maakt van onze chatfunctie op de website, is hij degene die uw vragen beantwoordt. Ook is hij het aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten, eventueel op locatie.
Verder verzorgen Sem en Belinda onze social media, marketing en website.
De exclusieve designcollectie op onze website is ontworpen door Sophy. Ook in opdracht maakt zij voor u een uniek designbehang, neem gerust contact op.

Uw fotobehang zal met alle zorg door ons samen van bestelling tot aflevering verwerkt worden. De prijs/kwaliteit verhouding is maximaal. Service en klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk, u wilt immers jaren plezier hebben van het fotobehang.
Wij zijn trots op ons werk en vinden het daarom ook altijd leuk als u het eindresultaat met ons deelt.

Vriendelijke groetjes,
Team fotomuur

team fotomuur