Je bekijkt nu Een paardenkamer voor je dochter met paarden fotobehang

Een paardenkamer voor je dochter met paarden fotobehang

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog

‘Mijn dochter is gek van paarden’ – heb je tips om haar kamer in te richten? Wij ontvingen deze vraag van Loes uit Aalsmeer. Dus hier meer over de ideale ‘paarden kamer’, een paar ideetjes en natuurlijk wat voorbeelden van prachtig paarden fotobehang.

Er kan nog veel meer. Beelden, tapijten, kussens, dekens, etc. allemaal in het teken van paarden. Maar fotobehang met paarden op één van de muren zal van haar kamer pas echt een ‘paardenkamer’ maken. Hieronder een paar voorbeelden:

Paarden fotobehang
Fotobehang praad

Paard Fotobehang met je eigen foto

Als je je favoriete fotobehang niet hebt gevonden in de voorbeelden hierboven en op zoek bent naar iets unieks, hebben we een geweldig idee voor je! Hier kun je je eigen fotobehang maken. Bedenk eens hoe spannend het zou zijn om een fotobehang van je dochter met haar paard in haar slaapkamer te hangen. In plaats van behang met een saai patroon kun je een eigen kunstwerk van je muur maken door een foto die je zelf hebt gemaakt om te laten zetten naar een prachtig fotobehang.

Als je meer spannende ideeën wilt opdoen om je huis of kantoor te versieren met perfect fotobehang, bekijk dan onze andere blogs.